Opinió a la reunió del consell comarcal

La Associació de Veïns “NO a la planta de triatge” manifestem que tan la primera reunió del consell comarcal de la Garrotxa, que es va decidir la creació del conveni amb el Pla d’Estany. com la segona que es va aprovar l’addenda, com aquesta tercera i última que ha donat el aprovat la comissió política son la mateixa maniobra per aconseguir portar per la porta del darrera, la planta de triatge a un terreny agrícola i permeable en un meandre del riu Fluvià amb la conseqüent contaminació dels aqüífers, tot per interessos econòmics.

La Associació donem les gracies als consellers de la CUP i els felicitem per el seu coratge i considerem que el fet de deixar-los fora de la comissió política es una caci-cada intolerable. Al mateix temps lamentem que ERC que es va abstenir en les dues primeres votacions hagi votat si en aquesta tercera. Esperem que ha mida que les intencions del president del consell comarcal es concretin i es facin evidents, torni la unió fraternal amb ERC i junts podrem evitar el delicte ecològic.
Per part nostre continuem recollint firmes a Tortellà, Argelaguer, Besalú, Montagut, Olot, Sant Jaume de Llierca i a tots els pobles amics i parlant amb alcaldes i associacions de veïns.
Antoni Tomàs Pineda
President Associació de Veïns