El Consell Comarcal fa passos endavant en dos projectes sobre la gestió de residus

13 maig 2016
Ahir el Consell Comarcal de la Garrotxa va celebrar el ple ordinari del mes de maig.

El ple del Consell Comarcal va aprovar ahir inicialment el projecte d’adequació del vas de l’abocador de Beuda per millorar el tractament dels lixiviats, els residus líquids. L’actuació necessitarà d’una concessió, un fet que va motivar l’abstenció de la CUP en aquest punt.

El ple del Consell també va aprovar el nomenament dels membres de la comissió de seguiment del conveni de gestió de residus entre els Consells de la Garrotxa i del Pla de l’Estany. La comissió estarà formada pels presidents dels dos consells, els consellers comarcals responsables de les àrees de Medi Ambient, els gerents i dos representants polítics per part de cada consell comarcal. De la corporació garrotxina estaran representats consellers dels grups de Convergència, Esquerra i el PSC. La CUP se n’ha quedat fora. El grup va emetre un vot en contra que va qualificar de rotund.

Font http://www.olot.tv/noticies/45246/

Gràcies als companys de l’associació de veïns d’Argelaguer per remetre la notícia.